increse_usability

Fördel: CeDe Group

Vårt motto ”Increasing usability” återspeglar vår ambition att erbjuda stärkta kundvärden i form av utökat användningsområde för maskiner, ökad produktivitet och goda miljöeffekter. Kundvärden som stärker våra kunders konkurrenskraft och därmed deras position på marknaden.
Det är dessa fördelar – byggda på vår kvalitet och vårt helhetstänkande, samt vår teknik- och produktionskompetens – som etablerat oss som ett av de ledande företagen inom vår nisch.

Från produktutveckling till serietillverkning

CeDe Group erbjuder bred kompetens, erfarenhet och engagemang inom alla våra affärsområden. Vi arbetar med allt från behovsstudier, idé, innovation, koncept och design till konstruktion, test, prototyp, dokumentation och serietillverkning.

Skräddarsytt helhetstänkande

Inför uppdragen sätter vi ihop skräddarsydda team av specialister som tillsammans skapar innovativa lösningar med fokus på hela kedjan, från behovsstudie till produktionsutveckling. Ett helhetstänkande som i många fall innebär att tiden från skiss till produktion kan kortas med flera månader. Att se en ny lösning förvandlas från idé till prototyp och färdig produkt, är något som är lika spännande och tillfredsställande varje gång.

Under samma tak

Under samma tak, nära Malmö hamn, och på en yta som uppgår till ca 7 000 m², har vi samlat alla våra funktioner – produkt­utveckling, design och konstruktion samt tillverkning och testning.

Kunnande och förståelse

Att arbeta med några av världens främsta tillverkare inom construction equipment, mining och offshore är något vi är väldigt stolta över. Vi har stor förståelse för våra kunders krav, liksom den komplexitet och de branschkrav som gäller för varje uppdrag. Vår organisation – formad för att effektivt samverka med våra uppdragsgivares produktutvecklingsfunktion – trimmas löpande för att vi alltid ska kunna ta totalansvar för uppdragen.

b1-2